آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشت
نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشت

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه

مواد لازم دلمه برگ مو

کره :•:  50 گرم

برنج :•: 1 پیمانه

سیر :•: 5 حبه

برگ مو :•: 1 کیلو

گوشت :•: 150 گرم + میزان لازم برای ته ظرف

گشنیز ساطوری شده :•: نصف پیمانه

جعفری ساطوری شده :•: نصف پیمانه

نعنا ساطوری شده :•: نصف پیمانه

پیازچه ساطوری شده :•: نصف پیمانه

گوجه فرنگی نگینی شده :•: 2 عدد

نمک و فلفل و ادویه کاری :•: به میزان لازم

روغن :•: 3 قاشق سوپ خوری

آبلیمو :•: به میزان لازم

آب به :•: میزان لازم

لازانیا قارچ و گوشت , طرز تهیه لازانیای خوشمزه در منزل , لازانیا خانگی بدون فر

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه برگ مو اصل مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه دلمه برگ مو

برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا برنج را به مدت 1 ساعت به همراه نمک خیس کنید. برگ مو را شسته و به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. 150 گرم گوشت را کاملاً ریز کنید به طوری که خیلی ریزتر از گوشت قیمه باشد.

برنج، گشنیز، جعفری، نعنا، پیازچه، نیمی از کره، گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل و کاری و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 1 عدد برگ مو را پهن کرده مقداری از این مایه را داخل برگ‌مو گذاشته و آن را به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای بپیچید

روغن را ته ظرف مورد نظر بریزید سپس گوشت را نمک و فلفل و ادویه زده و ته ظرف پهن کنید شعله را کمی زیاد کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک ردیف دلمه پیچیده شده را روی گوشت بچینید، سپس روی آن مقداری برگ نعنا با چند حلقه سیر و چند برش کره گذاشته و دوباره روی آن دلمه بچینید

رب گوجه را ابتدا در مقداری روغن یا کره سرخ کرده و بعد در مقداری آب به اندازه‌ای که روی دلمه برگ مو را بگیرد حل کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و روی دلمه‌ها بریزید. بشقابی را روی دلمه‌ها قرار داده و جسم سنگینی داخل بشقاب بگذارید تا سنگینی آن باعث شود که دلمه‌ها باز نشود

و قابلمه را مجددا روی حرارت قرار داده و ابتدا حرارت را زیاد کنید و وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده و بگذارید آب دلمه کشیده شده و به روغن بیفتد. 10 دقیقه قبل از اتمام پخت مقداری آبلیموی تازه به دلمه اضافه کنید.

هنگامی‌ که دلمه برگ مو آماده شد، گاز را خاموش کرده و 10 تا 15 دقیقه صبر کنید، سپس ظرفی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی ظرف برگردانید تا ته‌ چین گوشت روی دلمه‌ها قرار گیرد. می‌توانید ته‌چین را تکه‌تکه کرده و روی دلمه‌ها قرار دهید.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی با برنج و گوشت

 





:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی